Kerstin - All of me

Tankar, känslor, dikter, prosa, sånger, bilder, råd vid cancer

Om

Kerstin Löthman

Kerstin Löthman | Foto: Sören Blom (bilden är en komposit)

Med denna sajt ville Kerstin Löthman dela med sig av sina tankar, dikter och berättelser, sånger hon sjöng in, tavlor hon målade samt råd till cancersjuka.

Kerstins texter handlar bl.a. om barndomen, om sådant hon hade varit med om, om naturen och om den bröstcancer hon drabbades av 2004, 39 år gammal. Många av texterna är djupt personliga. VäljDikter & prosa i menyn för att läsa Kerstins texter.

Kerstin var en aktiv sångerska under många år, främst inom körsång men även som sångsolist vid t.ex. körkonserter och bröllop. Kerstins bror Pierre komponerar musik, och Kerstin sjöng in ett antal av hans sånger, men sjöng även in andra sånger. Några av sångerna som Kerstin sjöng in finns med på hemsidan. VäljSång i menyn för att höra dessa.

Kerstin målade även tavlor på sin fritid. Några av dessa tavlor finns med här på hemsidan. VäljBildkonst i menyn för att se dessa.

Kerstin skrev också råd och tips, som byggde på hennes egna erfarenheter, till alla som lever med cancer. Välj Råd vid cancer i menyn för att läsa dessa.

Kerstins cancer blev under 2011 tyvärr allt besvärligare, och därför lades hon enligt eget önskemål in på hospice i början av december 2011. Hon klarade sig längre än förväntat efter att hon kom in på hospice, men sent på kvällen den 29 maj 2012 gav kroppen till slut upp, och hon somnade in lugnt och stilla med sin make vid sin sida. Slutet blev ungefär som hon önskade.

Sajten lever vidare och sköts nu av Kerstins bror Sören och hans fru Anu. Det finns mer material att lägga upp, och det kommer vi att ta itu med så småningom.

Kerstin Löthman © 2012-2023 Frontier Theme